ERIC OCH MOLLY

Alla inlägg under september 2013

Av Josefin - 17 september 2013 12:40

120kr kostar det här snygga IPhoneskalet på saadeshopen!

Ps: det finns till iPhone 5 med

http://saadeshop.se/

Av Josefin - 16 september 2013 23:00


-Ska vi gå och lägga oss för jag börjar bli lite trött, sa Eric och log sitt underbara leende.


-Ja det gör vi, jag börjar också bli trött, sa jag och log.


Vi gick upp från soffan och gick till badrummet för att göra oss klara och sova. Vi myste lite först innan vi somnade och ja la mitt huvud mot Erics mage och han smekte mig. Sen efter en stund så somnade vi tätt in till varandra.

       


Erics perspektiv-Oslo avslutningsturné


Ikväll är det avslutningsturnè för Coming Home-tour i Oslo, och jag är hur taggad som helst för det. Vi gör oss klara för det sista innan showen börjar vid 21:00 och det är hur mycket folk som helst där ute som väntar.



*



Showtime


Introt till ”Till i break” började nu och när jag kom ut så kom det en massa skrik överallt och jag blev ännu mer taggad. Låtarna gick och publiken är fantastiska, mina fans är bara bäst. När ”Hearts in the air” som är sista låten var klar så taggade jag alla för en awesome kväll och för den här turnèn, sen gick jag av scenen och gick bak till min loge.

Jag bytte om snabbt och skrev lite sms med Molly och imorgon så kommer jag hem till henne igen. Men nu ska det bli efterfest för att avsluta turnèn med alla i teamet. Jag träffade några fans med som ståg utanför och väntade men sen drog vi till klubben där efterfesten skulle vara och hade hur kul som helst. Tills det kom fram en person till mig som inte kunde låta mig vara fast jag sa nej och låt mig vara hela tiden så lyssnade hon inte på mig. Så jag ropade på en vakt som fick bort henne från mig, men efter en halvtimme så kom hon till mig igen och precis när jag kom ut från toan.


-Hej snygging, sa hon.

 -Kan du låta mig vara, sa jag lite argt.

Hon kom närmare mig och försökte kyssa mig, men jag drog mig snabbt undan och ropade på en vakt som slängde ut henne. Sen kunde jag roligt med resten av teamet, men när klockan blev runt tre på natten så gick vi hem till hotellet.




Nästa dag i Stockholm-Mollys perspektiv


Klockan var halv ett och jag var ute på stan för att möta Roshana för en fika men när jag gick förbi en liten kiosk så såg jag en löpsedel med texten ”Eric Saade hånglar med norska tjejer, vad säger Molly om detta?” så var det en bild på Eric och en norsk tjej som såg ut som dom hade hur mysigt som helst och hon hållde om Eric.

Jag gick istället en promenad till min favorit ställe som jag har varit på sen jag var liten, för jag behövde rensa mina tankar vad jag just nu har sett och jag skickade snabbt ett sms till Roshana att jag inte kunde komma för en fika idag efter att jag såg löpsedeln så ville jag bara tänka på det här och mitt hjärta vet att det inte är sant men mitt huvudet säger tvärtemot.



*



Eric har ringt flera gånger men jag har inte orkat prata om det är sant vill jag verkligen inte prata om det, det sved i mitt hjärta när jag såg han hans namn på displayen men jag tryckte på den.




Snart i Stockholm-Erics perspektiv


Jag har försökt få tag på Molly hela dagen men hon har inte svarat, för jag måste prata om det som hände igår för hon får inte tro att det är sant, för jag har sett att det har kommit ut på nätet. Jag kan inte leva utan Molly, hon är mitt liv. Men nu när jag kommer hem så ska jag prata med henne och hoppas hon vill det, jag måste få reda ut det.



*



När vi kom hem till Stockholm så sa jag hejdå till alla och skynda mig till en taxi för att åka hem och hoppas att Molly är hemma nu. Men jag hoppades för mycket för när jag kom hem så var dörren låst och ingen vara hemma och jag försökte tänka vart hon är, men efter en stund tänkande så kom på ett ställde som hon kan vara på. Så jag sprang ut och låste dörren så gick jag snabbt ner för trapporna och sprang ut till bilen och åkte iväg.

Det tog ungefär 20minuter med bil dit, när jag klev ut ur bilen så fick jag gå en bit och jag hade försökt ringa Molly igen men hon svarade inte fortfarande. Jag blev oroligt nu om det har hänt något för hon har inte svarat än enda gång jag har ringt. När jag kom till en bänk med utsikten över vattnet men ingen Molly, jag satt mig ner och visste inte vad jag skulle göra nu…


-Molly vart kan du vara? Sa jag högt och tittade ut genom vattnet….



Förlåt att det dröjer mellan kapitel nu.. men har inte orkat skriva nu när skolan är och nu är jag ute på praktik med. men hoppas ni ska tycka om den! och nu ska jag försöka skriva på nästa kapitel på en gång, och då får nu bl.a veta: vart Molly är, kommer Eric få chans att säga vad som hände i Norge och mycket mycket mer... :)


KOM IGÅG ATT BLOGGEN ÄR INGENTING UTAN ER!! <3




Av Josefin - 16 september 2013 21:11

Av Josefin - 16 september 2013 18:52

Hahahah Eric är för härlig person!! kunde inte sluta skratta när jag såg det här klippet :)


http://svenska.yle.fi/artikel/2013/09/16/eric-saade-dreglar-marshmallows-och-sjunger

Av Josefin - 16 september 2013 16:16

Det finns en affisch på Eric i Julia tidningen som är ute nu i affärerna!

Av Josefin - 16 september 2013 15:19

Presentation


Hej jag är en 95:a som älskar Eric Saade & Molly Sanden!!i den här bloggen kommer du få musik,bilder,fakta och om du har några bilder på dom så kan du skicka till den här e-mailen s-t-nos@live.se

Instagram: ericochmolly

blogresponse

Fråga mig

167 besvarade frågor

Omröstning

Vad gillar ni mest med bloggen? ;)
 Bilder
 Novellerna
 Att den handlar om Eric & Molly
 Info

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards