ERIC OCH MOLLY

Direktlänk till inlägg 2 november 2013

Marching (in the name of love) kapitel 42

Av Josefin - 2 november 2013 21:45

      

   




Molly kom precis ut från badrummet när hon ser Eric & Catja tillsammans-Mollys perspektiv


Jag hade precis kommit ut från badrummet och gå tillbaka till Eric, men när jag kommer in till vardagsrummet så ser jag han och Catja tillsammans kyssas men Eric backade undan men jag kunde inte ta in det för vad Catja har gjort precis så det kom ut över Eric med när jag svarade.


-Vad håller ni på med? Sa jag med gråten i halsen.

-Molly det är inte som det ser ut, sa Eric snabbt och kom emot mig.

-Okej, men ni behöver inte svara för jag orkar inte höra på er nu. Hejdå, sa jag och gick snabbt ut till hallen och tog min saker och sprang ner för trapporna. Jag sprang fram till en busshållsplats för att åka hem till min mamma och mina systrar, för att sova där inatt.



Samtidigt hemma hos Roshana-Erics perspektiv


Jag satt bara i soffan med Lina och förståg ingenting nu vad som hände precis…. Jag var både ledsen och arg vad Catja hade gjort, jag vill aldrig mer se henne mer nu och det sa till henne med så hon stack iväg från festen som inte blev så trevlig som jag hade hoppas på.


-Jag åker hem nu, sa jag och kollade mot Lina och Roshana.

-Jag förstår dig Eric. Hoppas det blir bra mellan dig och Molly brorsan, sa Lina och gav mig en kram.

-ja det hoppas jag med på, sa jag och log lite mot min underbara syster.

-Förlåt att det blev så här, men jag visste inte det om Catja och om jag visste det innan så skulle jag inte bjuda henne, sa Roshana och gav mig en kram.

-Det gör inget som sagt du visste inte det, sa jag och sa hejdå till alla, för att åka hem för jag hade ingen lust att vara kvar nu.



*



När jag kom så var det släkt överallt och jag trodde Molly låg i sängen men när jag kom in till sovrummet så var det tomt där och jag tog upp mobilen så ringde jag henne för att berätta vad som hände men hon svarade inte, jag satt mig i sängen och var helt förkrossat över det här nu som hände. Men sen kände jag att mina ögonlock blev tyngre och snart så somnade jag.






Nästa dag sitter i soffan med Mimmi hemma hos hennes familj-Mollys perspektiv


Jag hade inte sovit någonting inatt för jag låg bara och tänkte på det som hände på halloweenfesten igår kväll. Jag satt i soffan med Mimmi och vi pratade lite men jag fokuserade inte så mycket, dels att jag var hur trött som helst och borta i huvudet jag saknade Eric med. Idag ska jag låta han berätta vad som hände igår kväll, för jag vill inte leva utan Eric.



*



Klockan var halv två när jag sa hejdå till min familj och var på väg hem men på väg till bussen så mötte jag Catja som jag absolut inte ville träffa nu.Jag försökte låtsas som jag inte såg henne men det blev svårt när Catja började prata med mig och nu ville jag bara att bussen skulle komma och precis när jag sa det så kom den och jag slappnade av lite men såg sen att hon gick på den med.


-Molly hallå jag pratar med dig, sa Catja och gick bakom mig.

-Men jag vill inte prata med dig från det som hände igår, sa jag argt.

-Okej men vill bara säga att Eric är världens finaste person jag har träffat, sa Catja och log lite hånfullt mot mig.

Jag kände hur ilskan kom inom mig, fick bita mig lite i läppan så jag inte skulle säga något nu när vi sitter i bussen så alla kan höra oss. Den här bussresan kändes som en evighet innan jag skulle av nu, men nu kom äntligen min hållplats och plingade på.



När jag gick av bussen så gick jag med snabba steg till lägenheten och hoppades på Eric skulle vara där nu, men när kom emot mot porten så mötte jag han.


-Hej Eric, sa jag och tittade upp mot hans ögon.

-Molly förlåt från igår men det hände inget mellan mig och Catja. Du måste tro mig, sa Eric och tog min hand.

-Förlåt själv att jag bara sprang iväg så men blev bara så chockad och visste inte vad jag skulle göra, sa jag och log med några tårar i ögonen.

-Så det är förlåtet nu? Sa Eric med leende på läpparna.

-Ja det är det, har saknat dig och kan inte leva utan dig i min närhet, sa jag och kramade om Eric som att jag inte har sett på flera år.




Står utanför lägenheten med Molly-Erics perspektiv


Jag skulle precis till studion när Molly kom precis, jag såg att Molly hade gråtit lite. Vi ståg och pratade lite om igår på festen och det var helt förlåtet nu, Jag höll om Molly och glömde bort att jag skulle till studion för några sekunder sen.


-Jo ängeln min jag ska till studion snabbt och vill inte vara ifrån dig har du lust att följa med dit? Sa jag och log emot Molly.

-Jag följer gärna med dig dit, sa Molly och log som jag har saknat att se det leende.

-Bra då åker vi dit, sa jag och tog Mollys hand så gick vi till bilen för att åka iväg.




*




Klockan var halv tre när jag var färdig vid studion och vi bestämde oss för att äta på stan, så vi gick till en restaurang som låg i närheten och när vi var på väg dit så såg vi Catja och vi vände oss snabbt om och gick men hon såg oss och sprang till oss.


-Hej Eric hur är det med dig, sa Catja och kollade mot mig med en blick som gav mig rysningar.

-Varför följer du efter mig hela tiden? Sa jag lite argt.

-Jag vill ju prata med dig och vara med dig, sa Catja.

Jag kollade emot Molly och såg att hon bet sig i läppan så jag förståg att hon är arg på Catja med.

-Du Catja kan du lägga av med allt det här som du gör, kan du inte fatta någon gång att Eric inte vill prata med dig eller jag och för det andra jag säger upp min vänskap med dig nu, för jag vill inte ha en vän som håller på som du gör, Sa Molly argt.

-Okej… men jag vill inte vara kompis med en som dig ändå, sa Catja och gick snabbt därifrån.




På väg till restaurangen-Mollys perspektiv


Vi var på väg till en restaurang efter att Eric varit i studion men när vi kom dit så såg vi Catja och vi vända snabbt igen men hon såg oss och sprang fram till oss. Så började Catja prata med Eric och jag kunde inte vara tyst nu.


 -Du Catja kan du lägga av med allt det här som du gör, kan du inte fatta någon gång att Eric inte vill prata med dig eller jag och för det andra jag säger upp min vänskap med dig nu, för jag vill inte ha en vän som håller på som du gör, sa jag argt.

-Okej… men jag vill inte vara kompis med en som dig ändå, Sa Catja och gick snabbt därifrån sen.

Vi ståg kvar där och då kom tårarna och Eric kramade om mig hela tiden. Vi bestämde oss för att åka hem och äter istället för ute för dels jag ville inte att någon skulle se att jag har gråtit. Så vi gick till bilen och åkte hem till lägenheten.




*



Hemma i lägenheten


Vi har precis kommit hem och vi gjorde lite mat sen så gick Eric in till duschen snabbt och jag satt mig vid datorn. För jag har bestämt att jag ska överraska Eric med en resa till Spanien, bara vi två så jag gick in på en resesida och kollade på när vi kunde åka och det fick bli om 3dagar så får jag kolla på hotell imorgon i studion.




Senare på kvällen-Erics perspektiv


Vi låg i soffan och slappade framför tv:n, Molly låg på min mage jag smekte henne på ryggen. Jag är världens lyckligaste kille som finns som få ha världens finaste, underbaraste person bredvid mig.


-Vet du en sak älskling? Sa jag och kollade in i Mollys ögon.

-Vadå? Sa Molly och log.

-Att jag är världens lyckligaste människa på denne jord som får vara med världens finaste, underbaraste personen. Jag älskar dig från hela mitt hjärta ska du veta, sa jag och tog bort en hårslinga från Mollys ansikte.

-Aw, du är världens finaste kille jag har träffat och har gjort mitt liv helt underbart, jag älskar dig från djupet av mitt hjärta, sa Molly och log sitt underbara leende.


Jag la min hand runt hennes nacke och böjde mig försiktigt mig fram tills jag kände hennes läppar mot mina i en magisk kyss.


-Ska vi gå och lägga oss för jag börjar bli trött, sa Molly och log.

-ja det gör vi för jag börjar också bli trött, sa jag och log.


Vi stängde av tv:n så gick vi och gjorde oss iordning för att at sova. Vi låg och myste lite innan vi somnade, jag lyfte upp Molly så hon hamnade ovanpå mig.


-Du har världens finsate leende, sa jag och kollade in i Mollys blåa ögon.

-Det är du som har världens finaste leende, sa Molly och böjde sig ner emot mig och kysste mig. Det blev mer passionerad kyss och vi rullade runt.


Sen efter en stund så somnade Molly med huvudet på min mage, sen efter några sekunder så somnade jag med tillslut.



Där kom äntligen kapitel 42 ut! hoppas ni ska gilla den, och i kapitel 43 så kommer ni bl.a veta hur blir resan till Spanien, vad händer där nere och såklart mycket mycket mycker mer :) ska försöka få den så fort som möjligt så ni slipper vänta så länge.


TUSEN TACK FÖR ATT NI LÄSER BLOGGEN OCH NOVELLEN! UTAN ER ÄR BLOGGEN IGENTING SÅ TUSEN TACK TILL ER ALLA!! <3


KRAM!!

 
 
sandra

sandra

2 november 2013 22:57

Jag Älskar dina noveller! Dom e verkligen grymma!!! ;)

http://saadesfanclub.bloggplatsen.se

Josefin

2 november 2013 23:32

Tackar det betyder mycket att du älskar dom :)

 
Ingen bild

Hej:)

3 november 2013 07:39

Den var fantastisk! Love! Du är en idol för mig!

Josefin

3 november 2013 11:29

Tackar :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 25 augusti 2015 16:37


Som ni har märkt så bloggar jag inte så ofta nu... Men har inte haft tid eller ork med det, och vill inte ta bort bloggen heller så kommer ta en blogg-paus ett tag nu för har ingen tid nu för tillfället! Vet inte hur länge jag kommer ta en paus... ...

Av Josefin - 10 augusti 2015 22:49


http://www.expressen.se/noje/saade-pa-scen-med-exet-molly-sanden/ ...

Av Josefin - 10 augusti 2015 20:42


Blev så himla glad när jag såg den här bilden på Mollys instagram! Sjukt fina dom är!...

Av Josefin - 3 augusti 2015 19:49


Eric ska ju uppträda på rockbjörnen nästa onsdag! Och nu ska även Molly uppträde där! ...

Presentation


Hej jag är en 95:a som älskar Eric Saade & Molly Sanden!!i den här bloggen kommer du få musik,bilder,fakta och om du har några bilder på dom så kan du skicka till den här e-mailen s-t-nos@live.se

Instagram: ericochmolly

blogresponse

Fråga mig

167 besvarade frågor

Omröstning

Vad gillar ni mest med bloggen? ;)
 Bilder
 Novellerna
 Att den handlar om Eric & Molly
 Info

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards